arif

En av Norges største hiphop artist tar endelig turen til Østfold og Idyll festivalen! Arif tilhører en ny generasjon innen hiphop og har vært en av de viktigste vitamininnsprøytningene for norsk musikk og hiphop genren de seneste år. Tydelig inspirert av klassisk R&B, rapper han stolt og uredd på norsk, ofte med veldig direkte og politiske tekster.

Helt siden han storma inn og vant Urørt finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom endelig «Meg & Deg Mot Alle” , miksteipen som av flere ble kalt en av årets sterkeste utgivelser.

Låtene har også åpnet en annen dør: Arif fikk tidlig rykte på seg for å være en fantastisk live artist. Han får stadig full pott av Musikknyheter, som kaler han «et funn av en personlighet». Det allerede hit spekkede settet er nå oppdatert med 2017 ’s fantastiske «Alene», og året ble kronet med et utsolgt Oslo Spektrum sammen med Unge Ferrari i desember.

Nå har endelig turen kommet for at Arif kommer til Østfold. Hele Isegran vil gynge, det blir allsang og dans!