aurora

Det er kun tre år siden AURORA slapp debutalbumet sitt, All My emons Greeting Me as a Friend, med over 200 millioner streams og mer enn 500 000 solgte eksemplarer. I tillegg har hun høstet tre Spellemannspriser, blant annet for Årets nykommer (2015) og Popsolist
(2016) samt flere GAFFA priser.

Også utenfor landets grenser har AURORA utmerket seg med sin klokkeklare stemme og kunstneriske uttrykk.
I 2016 vant hun EUs musikkpris European Border Breakers Awards for sin debut EP Running With The Wolves.

Hun har en stemme med et vidt register og en kraft som metter det atmosfæriske lydbildet slik få andre sangere klarer. Hun er like krystallklar i sine fraseringer som hun er eksentrisk i sine vokale valg.

Selv om AURORA har en stor fanskare utenfor landets grenser og tas imot som en superstjerne i enkelte deler av verden, opplever hun det som noe helt eget å spillekonserter på hjemmebane, og hun gleder seg til å komme til Isegran og Idyllfestivalen.

Jeg føler meg naken og mye mindre. På en fin måte! Her møter jeg jo en slags familie, så det føles veldig nært for meg, forteller hun, og legger til: Jeg vil også at publikum skal føle seg hjemme på mine konserter. Vi er jo alle hjemme i musikken. Men én ting er i hvert fall sikkert: idet AURORA entrer Idyll scenen er alle følelser i spill. Vi gleder oss ekstremt til AURORA kommer til Idyll, og dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse for mange av oss. Vi har jobbet lenge for å få til denne bookingen, og vi tror den vil treffe bredt.