lind, nilsen, fuentes og holm

Gutta på turnè!

10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes, Holmsist hadde sin forrige konsertserie i Norge -nå er de tilbake!

I fjor høst kom Espen ogKurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen voksteraskt. Det som hittil hadde vært unevnelig,var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tattog hos både Alejandro og Askilvar konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”

Gutta har siden dahatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret avlåter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken –av norske og internasjonale hits –en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”–ler Kurt.

Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt 10 år eldre, hindrer ikke det viljen til å draut på en 3 måneder lang sommerturnè. «Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet vårt har også blitt eldresiden vi sist var på veien. Denne gangen utvidervi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjonog endaflere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette –og vi gleder oss!»utbryter Espen.

-Får vi høre Hallelujah & Boys of Summer igjen?”Jaselvfølgelig. De som så oss i 2006 og 2009 vil kjenne seg godt igjen. Men også de som var barn den gangen vil kose segnå. God musikk og god stemning treffer alle! Det blir flest nye låter vi aldri har opptrådt med før.Vi er klare til å lage fest!”, melder Askil.

Det som startet med en stillferdig versjon av Cohens «Halleljujah» på Skavlan i 2006, ble etterfulgt av en landsdekkende Norgesturné, Spellemannpris og tre randsfylteOslo Spektrum.I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné, mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt -og nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra artistene.

10 års pause er over. Gutta ertilbake.

”Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften -med fest, allsang og topp stemning!” avslutter Alejandro med et bredt smil.