info

Her finner du praktisk informasjon om festivalen: Adkomst, overnatting, tilgjengelighet, hva som ikke er lov å ta med, åpningstider m.m.

IDYLL Festivalen arrangeres i 2019 for 4. året på rad. Nytt for 2019 er at festivalen flytter til Isegran. En grønn perle av en øy rett ved sentrum. 2 dager, 2 scener og et område som er langt større enn tidligere, og står i stil til vår grønne profil. Festivalen har vært utsolgt i 2016, 2017 og 2018. Det serveres mat og drikke inne på konsertområdet, samt alkohol og annen drikke. Egen VIP avdeling med 20 års grense og alle rettigheter. Festivalen har ingen nedre aldersgrense. Det er ikke lov å nyte medbrakt mat og drikke på festivalområdet.

Det er innleid helsepersonell som er tilstede under hele festivalen.

Fredrikstad sentrum har flere store parkeringshus som kan benyttes, men det oppfordres til å bruke kollektivtransport, gå eller sykle. IDYLL Festivalen er et Miljøfyrtårn. Det er ca. 11 min gange fra sentrum til Isegran.

IDYLL Festivalen oppfordrer alle billettkjøpere å kjøpe sine billetter via Tikkio.no som er deres billettpartner. IDYLL Festivalen står ikke ansvarlig for billetter som er kjøpt via andre kanaler. Sikre billetter finner du her:  https://tikkio.com/tickets/5857-idyll-festivalen-2019

Det er ikke lov å filme eller ta bilder fra festivalens område til kommersiell bruk. Dette må avklares i forkant.

Det må søkes om akkreditering minst 14 dager før festivalen, dette gjøres til post@idyllfestivalen.no. Alle spørsmål kan rettes til post@idyllfestivalen.no

Det vil også være mulighet for å være frivillig på IDYLL Festivalen 2019. Vi trenger engasjerte mennesker som er gira på å lage Østfold største festival! Som frivillig på IDYLL blir du del av en gjeng som jobber for å skape en fantastisk festivalopplevelse! Vi krever ikke tidligere erfaring, men vi forventer at du kler deg etter været, har godt humør og er villig til å lære! Dette blir rått!

Du må ha fylt 18 år før festivalstart for å være med.

Du får:

  • Inngang til festivalen de dagene du ikke jobber.
  • T-shirt (brukes kun under vakt).
  • Måltid og drikke i løpet av vakten.
  • Nye venner og en fantastisk opplevelse!

Vi forventer:

  • At du er serviceinnstilt, har godt humør og et smil om munnen!
  • At du møter opp mett og presis til avtalte arbeidstider.
  • At frivilligkontrakten er lest og overholdes.

Mer info kommer når vi åpner for å melde seg som frivillig.

Festivalen har ingen aldersgrense på festivalområdet, derimot er det 20 års aldersgrense på VIP området.

Informasjon om overnatting kommer.

Av sikkerhetshensyn er det ikke lov å ha med medbrakt mat og drikke inn på området. Men på vårt matområde finnes det noe for enhver smak.

Mer informasjon kommer!

Søknad om presseakkreditering gjøres til post@idyllfestivalen.no

Det er ikke lov å ha med glass, flasker, paraplyer, våpen eller andre gjenstander som kan skade deg selv eller andre på området. Andre gjenstander som etter norsk lov er forbudt er heller ikke tillatt inne på området.